Sponsoring

Draag bij aan een economisch, vooruitstrevend en cultureel breed ondernemend Nederland!

Zakendoen is diversiteit (h)erkennen. Als sponsor ondersteun je ons initiatief en profileer je jezelf als participant van een bijzonder event dat inspireert, de top van multicultureel Nederland samenbrengt en de kracht van diversiteit laat zien. Hierbij gaat het in eerste instantie niet om het maken van winst, maar juist om het ter beschikking stellen van kennis en expertise aan een samenleving waarin organisaties, mensen, en markten divers zijn samengesteld.

De verkiezing stelt je tevens in de gelegenheid om een multiculturele manager van jouw organisatie te nomineren als kandidaat. Tevens biedt de verkiezing toegang tot circa 350 gasten waaronder ondernemers, bestuurders, directieleden en beslissers met een diverse culturele achtergrond. Een unieke gelegenheid om collega’s en klanten mee naar toe te nemen, om te netwerken en te genieten van een spectaculaire avond.

Inmiddels heeft de verkiezing van The Other Businessman en The Other Manager een prominente plek ingenomen in het Nederlandse zakenleven. Bedrijven als PON, Agis, Essent, KPN, Aegon, Gemeente Amsterdam, ING en KPN hebben de afgelopen jaren als sponsor deelgenomen aan deze unieke verkiezing.

Word sponsor van The Other Network!

  • Ontvang een jaarlijks bedrijfslidmaatschap van The Other Network en krijg hiermee direct toegang tot een gevarieerde club professionals.
  • Kom naar meetings, exclusieve diners en netwerk met inspirerende beslissers.
  • Etaleer je maatschappelijke betrokkenheid op het gebied van culturele diversiteit.
  • Kom naar het gala van The Other Businessman verkiezing en ontmoet circa 350 gasten waaronder ondernemers, bestuurders, directieleden en beslissers met een diverse culturele achtergrond.
  • Lift mee op de exposure rondom de verkiezing van The Other Businessman middels diverse communicatie uitingen zoals de website, het programmaboek, social media en beeldschermen op de avond zelf.
  • Kom netwerken bij de leukste netwerkclub van Nederland!

Er zijn verschillende mogelijkheden voor sponsoring. Mocht je geïnteresseerd zijn in een sponsorschap dan kan je contact opnemen via onderstaand formulier of met Melvin Tjoe Nij, via melvin@theothernetwork.nl  of op 06 53 300 685

Voornaam en achternaam

E-mail

Onderwerp

Tekst