Een unieke verkiezing van hoog niveau

In Nederland zijn er veel gekleurde professionals die hoge functies bekleden in het bedrijfsleven en de politiek maar ze zijn veelal niet zichtbaar en schaars vertegenwoordigd in de traditionele corporale netwerken. Culturele diversiteit in een onderneming zorgt voor meer creativiteit, dynamiek en energie en uiteindelijk betere resultaten. Met The Other Network en The Other Businessman verkiezing willen wij multiculturele ondernemers en managers in de top van het Nederlandse bedrijfsleven verenigen en de kans bieden om hun succesverhaal te delen en jongere generaties te inspireren.

Nederland kent vele verkiezingen die ondernemers en managers in de schijnwerpers willen zetten. The Other Network onderscheidt zich middels The Other Businessman verkiezing door de successen van ondernemers en managers met diverse culturen en achtergronden, op een positieve manier te presenteren en te delen.

Op de website stellen de genomineerde kandidaten zich binnenkort weer aan u voor voor, waarna tijdens een feestelijke netwerkbijeenkomst bekend wordt gemaakt wie de 3 finalisten zijn voor de titel van The Other Businessman en wie de 3 finalisten zijn voor de titel van The Other Manager.

Het publiek kan vervolgens digitaal stemmen op de favoriete kandidaat per categorie. Deze stem wordt toegevoegd aan de individuele stemmen van de juryleden onder leiding van juryvoorzitter Kenaad Tewarie en de live publieksstemmen van de avond zelf. De uiteindelijke uitkomst kan nog de hele avond beïnvloed worden, wat het evenement tot aan de laatste minuut spannend houdt. Aan het eind van een gevarieerd evenement met optredens, eten en drinken, zijn ze dan verkozen; de nieuwe The Other Businessman en The Other Manager van 2016!

Een titel die als een opstapje naar vele mooie momenten en nuttige contacten kan worden beschouwd. De winnaars kunnen en mogen zich vervolgens een jaar inzetten als ambassadeur van The Other Network. Een bijzondere en op vele vlakken lucratieve voorbeeldfunctie waarmee ook andere multiculturele professionals en jongeren een positieve boodschap en spiegel wordt voorgehouden.