Een unieke club succesvolle professionals

The Other Network is een businessclub voor succesvolle, cultureel diverse professionals die geloven in de kracht van diversiteit, opgericht in 2005 door Melvin Tjoe Nij. De leden zijn wereldburgers die samen willen werken, van elkaar willen leren en zelf als rolmodel jong talent op weg willen helpen. De club organiseert netwerkbijeenkomsten, zoals Meeting of Minds in samenwerking met Nyenrode Business Universiteit en de prestigieuze verkiezing van The Other Businessman. De bijeenkomsten van The Other Network worden gekenmerkt door Caraïbische hartelijkheid en Nederlandse efficiëntie.

Multiculturele professionals zichtbaar maken
“In Nederland zijn er veel gekleurde professionals die hoge functies bekleden in het bedrijfsleven en de politiek maar ze zijn veelal niet zichtbaar en schaars vertegenwoordigd in de traditionele corporale netwerken. Culturele diversiteit in een onderneming zorgt voor meer creativiteit, dynamiek en energie en uiteindelijk betere resultaten. Met The Other Network en The Other Businessman verkiezing willen wij multiculturele ondernemers en managers in de top van het Nederlandse bedrijfsleven verenigen en de kans bieden om hun succesverhaal te delen en jongere generaties te inspireren,” aldus Melvin Tjoe Nij.

Lid worden
Wil jij toegang tot een cultureel divers netwerk met beslissers uit het bedrijfsleven, prominenten uit de politiek en maatschappelijke bestuurders? Word dan lid! Het lidmaatschap bied je:

  • Gelegenheid tot netwerken en het genereren van business.
  • Gratis toegang tot alle netwerkbijeenkomsten.
  • Een gratis kaart voor de The Other Businessman verkiezing en 20% korting op een 2e kaart.
  • Een gratis kaart voor de conferentie Meeting of Minds en 20% korting op een 2e kaart
  • Mogelijkheid tot introduceren bij interessante prospects.
  • Toegang tot exclusieve bijeenkomsten waaronder de Amsterdamse Haringpartij en andere interessante zakelijk en maatschappelijke meetings.

Ben jij geïnteresseerd? Kom dan naar een meeting om kennis te maken met onze leden, te netwerken en business te genereren. Klik hier voor meer informatie over het lidmaatschap.

Voor meer informatie over The Other Network ga naar www.theothernetwork.nl