Alper Cinar

Alper Cinar is geboren in Turkije en getogen in Nederland. Hij groeide op in Alkmaar en doorliep zijn middelbare schoolperiode op de Europese School Bergen. Na de middelbare school heeft Alper rechten gestudeerd aan de rechtenfaculteit van Maastricht.

In 2003 reikte de Universiteit Maastricht Alper en vier medestudenten de studentenprijs uit. Deze prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan een student of een groep studenten van de Universiteit Maastricht die naast hun studie, een opmerkelijke civiele, sociale of culturele prestatie leveren.

Na zijn studie is Alper in 2008 aan de slag gegaan in de advocatuur. Waarbij hij stage heeft gelopen bij Boumans & Partners. Na zijn stage heeft hij twee jaar een eigen advocatenkantoor gerund waarna Alper in 2016 als partner in dienst intrad bij Boumans & Partners. Met de komst van Alper is Boumans & Partners advocaten van een regionaal opererend advocatenkantoor getransformeerd naar een landelijk en internationaal opererend advocatenkantoor.

In de afgelopen 11 jaar heeft Alper in diverse strafzaken als strafpleiter cliënten bijgestaan. Van eenvoudige strafzaken, strafzaken met terroristische oogmerken tot complexe grensoverschrijdende drugscriminaliteit.

Reacties

reacties

Deel dit!