Amir Sabirović

Amir werd geboren op 19 januari 1983 in Bihac, Bosnië-Herzegovina. Amir groeide op aan de oevers van de rivier Una (genoemd door de Romeinen vanwege haar schoonheid). Hij maakte er een sport van om zo snel en zo lang mogelijk in de beek tegen de stroom in te zwemmen.

Avontuurlijk en nieuwsgierig bracht hij het grootste deel van zijn dagen buiten door of in de boeken waar hij de zijn creativiteit kon laten gaan en de verhalen die hij las kon visualiseren. Deze kenmerken zijn nog steeds de primaire drijfveren achter zijn passie voor alles wat hij doet. Oprechtheid, openhartigheid en de wil om anderen te helpen.

Kenmerken die zijn vader, die voor hem zijn boegbeeld is, hem heeft meegegeven zijn: ‘Een deal is een afspraak waarbij een stevige handdruk en een blik in de ogen genoeg is.’ Zijn doorzettingsvermogen en nooit nee zeggen tegen een uitdaging zijn de karaktergeschenken die hij van zijn moeder ontving.

Amir is een gepassioneerde en een enthousiast persoon die in alles het licht kan zien en bereid is om anderen te helpen slagen en hen op hun reis te ondersteunen.

Reacties

reacties

Deel dit!