Ansbertus

Ansbertus is een no-nonsense juristenpraktijk. Ontzorgen is onze kracht. Wij zijn sterk in het beantwoorden en oplossen van complexe juridische vraagstukken. Door onze eigenzinnige werkwijze behalen onze juridische professionals telkens baanbrekende resultaten. Wat maakt ons nog meer uniek? Wij bannen het uurtje factuurtje en hanteren een unieke no cure less pay formule.

Door onze snelle en succesvolle werkwijze gecombineerd met gedegen kennis van zaken spannen wij ons in om telkens het beste resultaat te behalen.

Ook voor uw buitenlandse juridische vraagstukken kunt u bij ons terecht. Wij zijn momenteel in 6 landen actief. Kortom voor gedegen juridisch advies en ondersteuning is Ansbertus de partner die niet mag ontbreken.

 

Waarom sponseren wij de The Other Network?
De oprichter van Ansbertus heeft een ander etnisch achtergrond. Helaas blijven vele succesvolle ondernemers met een andere etnische achtergrond onder belicht. Ansbertus ondersteunt derhalve het initiatief van The Other Network om te laten zien dat een Nederlander met een andere etnische achtergrond evenveel kansen heeft om in Nederland succesvol te zijn.

Reacties

reacties

Deel dit!