Avinash Nandram

De 35-jarige Avinash Nandram is geboren in Paramaribo, Suriname en opgegroeid in Nederland. In zijn nieuwe thuisland stelde hij zich één doel: het maximale uit geboden en gecreëerde kansen halen. Op de zeer jonge leeftijd van 23 jaar heeft hij boven nominaal twee masteropleidingen afgerond: fiscale economie en fiscaal recht aan de Universiteit van Amsterdam. Hij begon zijn professionele carrière op 22-jarige leeftijd door in dienst te treden bij een Big Four kantoor als fiscaal adviseur. Na enkele jaren was hij vastberaden om wat terug te doen voor het land dat hem ooit zoveel perspectief geboden heeft. Hierom besloot hij een overstap te maken van het bedrijfsleven naar de Rijksoverheid om het maatschappelijk belang te dienen. Avinash doorliep naast zijn fulltime functie als auditprofessional bij de Rijksoverheid met succes de opleiding tot registeraccountant en staat als RA ingeschreven in het accountantsregister.

Avinash is thans als projectleider financial audit bij het Ministerie van Financiën – Auditdienst Rijk verantwoordelijk voor het inhoudelijk aansturen van multidisciplinaire controleteams en draagt de vaktechnische (eind)verantwoordelijkheid voor diverse assurance opdrachten. Avinash heeft in zijn carriérepad tot nog toe zeer grote Rijksonderdelen (5.000 medewerkers of meer met omzetten van minimaal een half miljard) als verantwoordelijk tekenend accountant mogen certificeren.

De verdere doorontwikkeling van het accountantsberoep gaat Avinash aan het hart en hij is onder meer als commissielid in een werkgroep van de Koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants actief.

Avinash is gelukkig getrouwd en is de vader van een zoon van 2 jaar. In de hobbysfeer is Avinash graag bezig met fotografie, dronevluchten en de verzorging van zijn tropische vissen.

Reacties

reacties

Deel dit!