Chiraz Muradin

Chiraz is een geboren en getogen Amsterdammer van Hindoestaanse origine, studeerde in 2008 cum laude af aan de rechtenfaculteit van de VU in Amsterdam en werd in een strijd door diverse advocatenkantoren publiekelijk uitgeroepen tot één van de meest veelbelovende juristen van Nederland.

Op 23-jarige leeftijd begon Chiraz zijn carrière als advocaat bij De Brauw Blackstone Westbroek, één van de meest toonaangevende advocatenkantoren van Nederland. De eerste twee jaar van zijn loopbaan heeft hij uiteenlopende zaken behandeld. In de acht jaar daarna heeft hij zich gespecialiseerd in het corporate arbeidsrecht voor de grotere (beursgenoteerde) ondernemingen.

Zo heeft Chiraz naast zijn praktijk een tweetal postacademische specialisatieopleidingen succesvol afgerond, cum laude in 2014 en recentelijk nog in 2019. Inmiddels worden zijn analyses in de wetenschappelijke literatuur met regelmaat aangehaald en onderschreven door vakgenoten.

Chiraz geniet van zijn rol als senior advocaat bij De Brauw en is manager bij uitstek. Hij combineert het voeren van de arbeidsrechtpraktijk op het hoogste niveau, in de meest complexe zaken en voor de meest veeleisende cliënten graag met het opleiden en begeleiden van de junioren in de procespraktijk van De Brauwerij. De rol van trusted advisor voor kritische cliënten en mentor voor de volgende generatie advocaten is iets waar hij dagelijks veel plezier aan beleeft.

Chiraz is 34, woont samen met zijn wederhelft in Amsterdam en is de trotse vader van hun zoontje van twee.

Reacties

reacties

Deel dit!