Dave Kroezen

Dave Kroezen is geboren en getogen in Rotterdam Zuid, inmiddels woont hij in Barendrecht. Zijn moeder komt van Curaçao en zijn biologische vader is Nederlands. Inmiddels is hij vier jaar getrouw met zijn half Marokkaanse vrouw Nadia en samen hebben ze drie kinderen. Na de havo en mbo heeft hij de hbo studie Small Business en Retail management gevolgd. Al snel werd duidelijk dat Dave een ondernemer wilde worden. Ondernemen zit in zijn bloed, hij komt ook uit een succesvolle ondernemers familie uit Curaçao, die maatschappelijk zeer betrokken zijn. Zijn opa en oma hebben 40 jaar lang een bakkerij gehad en ondernemen werd hun met de paplepel ingegoten.

In 2008 startte hij zijn huidige bedrijf eSKa Filtertechniek & Diensten, dit ging naar een paar jaar zo goed dat hij zijn vaste baan in de haven bij de ECT opzegde om zich volledig te richtten op deze business. Dit werd na een paar jaar omgezet in eSKa Filtertechniek & Ventilatieonderhoud BV. eSKa Filtertechniek is een groothandel en producent in luchtfilters. Inmiddels heeft men een volledig automatische machine om filters te produceren.

Een tijd daarna richtte hij de firma VET kanaal op. Na een half jaar was hij al prefered supplier van McDonalds en inmiddels bedienen zij meer dan 85% van de McDonalds in Nederland. Ook voor Burger King onderhoud men alle filialen in Nederland. Daarnaast zijn er een breed scala aan installatiebedrijven die het bedrijf inhuren om voor hun deze specialiteit uit te voeren. Naast VET kanaal is hij in 2015 gestart met M&D en verzorgt hij naast het reinigen van de afzuigkanalen en leveren van de filters ook het totaal onderhoud voor HVAC voor zijn  klanten. In totaal zijn er ongeveer 40 man werkzaam bij zijn bedrijf.

 

Reacties

reacties

Deel dit!