Dennis Friperson

Dennis Friperson is geboren in Breda. Zijn moeder komt uit Suriname en zijn vader uit Tunesië.

Tijdens zijn studie maakte Dennis Friperson als drager kennis met de uitvaartbranche. Het vak boeide hem direct en door zijn achtergrond ontdekte hij dat hij van toegevoegde waarde  kon zijn bij de invulling en vormgeving van uitvaarten van andere culturen.

Hij startte in 2010 met succes zijn eigen uitvaartonderneming Meersorgh en onderscheidt zich daarbij door zich bewust te richten op multiculturele uitvaarten. Toch is de cultuur voor hem van ondergeschikt belang omdat hij alle mensen, ongeacht hun achtergrond, van dienst wil zijn.

In eerste instantie deed zijn ‘gekleurde’ verschijning mening wenkbrauw optrekken, maar met zijn humor en fijngevoeligheid wist hij het ijs snel te breken. Of het nu een ingetogen of uitbundige uitvaart moet worden: Dennis luistert naar de wensen en vertaalt deze in een onvergetelijk afscheid. Een uitvaart is voor hem even persoonlijk als het leven zelf.

Met zijn bevlogen inzet en aanpak heeft zijn bedrijf inmiddels een markante plek in de uitvaartbranche verworven. Niet voor niets won hij in 2011 de PROMISe Award 2011, een initiatief van de multiculturele ondernemingsvereniging PROMISe.

Reacties

reacties

Deel dit!