Dino Rasmijn

 

Dino Rasmijn is geboren in Haarlem, zijn ouders komen uit Aruba en zijn in de jaren 60 naar Nederland gekomen. Honkbal staat centraal, vader Dassy is één van de 1ste honkbal Antillianen en speelt jarenlang in het Nederlands team. Dino speelt tot zijn 35ste op het hoogste niveau en is later actief op bestuurlijk niveau.

Na zijn VWO-opleiding wordt hij in 1988 assistent accountant en start uiteindelijk op zijn 29ste zijn eigen administratiekantoor al snel gevolgd door een detacheringskantoor voor jonge financiële professionals.

Het kantoor groeit naar 100 medewerkers maar in 2005 besluiten Dino en zijn compagnon het bedrijf te verkopen. “Ik kon mijn medewerkers niet meer het beste bieden en helpen zich verder te ontwikkelen, ze verdienen iemand anders”.

Hij neemt de tijd voor de volgende stap in zijn carrière en richt zich op zijn maatschappelijke carrière en wordt voorzitter van Sparks-Haarlem, penningmeester EK Honkbal, WK Honkbal en bestuurslid van HFC Haarlem.

In 2009 kiest hij door persoonlijke omstandigheden bewust voor een opdracht in de jeugdgezondheidszorg, gevolgd door opdrachten in het sociaal ondernemen en de zorg.

In 2014 start hij FIT People Financials, het bedrijf groeit naar 40 medewerkers. De visie over de toekomst verschilt en Dino kiest bewust voor zijn passie (AFAS en sociaal ondernemen) en stapt eind 2017 met een aantal medewerkers uit FIT People. Hij start met zijn 1ste compagnon AIMS Improve en groeit in 2018 van 5 naar 16 medewerkers.

AIMS Improve heeft passie voor de software van AFAS en bestaat uit ervaren (oudere) medewerkers uit het vakgebied Finance, HRM of Payroll. Het optimaliseren van de processen van organisaties die werken met AFAS Software is de basis maar centraal staat het ontwikkelen van mensen in combinatie met plezier, vakmanschap, en kwaliteit. Het is de basis voor langdurige relaties, iets wat Dino hoog in het vaandel heeft staan.

Reacties

reacties

Deel dit!