ING Bank

ING is een wereldwijde financiële instelling gericht op het leveren van bankdiensten. De meer dan 52.000 medewerkers bieden diensten op het gebied van particulier en zakelijk bankieren aan klanten in meer dan 40 landen. De sterke punten van ING zijn het bekende en sterke merk dat in veel landen een positieve naamsbekendheid heeft onder klanten, de sterke financiële positie, omnidistributiestrategie en internationale netwerk.

ING is een bank voor jong en oud, arm en rijk, voor zzp’ers, mkb’ers, Grootbedrijf en Instellingen en Corporate Clients. ING streeft ernaar mensen en bedrijven in staat te stellen hun eigen ideeën voor een betere toekomst te realiseren. Het doel van ING is dan ook om mensen in staat te stellen om een stap voor te blijven op persoonlijk en zakelijk gebied.

ING beaamt de stelling van The Other Businessman verkiezing: “Culturele diversiteit in een onderneming zorgt voor meer creativiteit, dynamiek en energie en uiteindelijk, betere resultaten” en ondersteunt daarom graag evenementen waarbij werknemers met diverse achtergronden een podium krijgen.

Reacties

reacties

Deel dit!