Iwan Bean

Iwan Bean heeft een master in Communicatie behaald aan de Universiteit van Amsterdam, een Postdoctoraal E-commerce aan de Erasmus Universiteit en een Executive MBA’er met twee specialisaties aan de Nyenrode business universiteit.

Hij heeft ervaring in de publieke-  en private sector, zowel in lijn- als staffuncties op senior  managementniveau. Belangrijk vindt hij het om nieuwe perspectieven op te doen en daar persoonlijk op de reflecteren. Hij werkt doelgericht met een oog voor strategische overwegingen, het politiek bestuurlijke krachtenveld en ketenpartners. Bovenal is hij nauw betrokken bij de mensen met wie hij samen de resultaten realiseert.

Daarbij vindt hij het belangrijk om mensen in leersituaties te brengen waarin zij zichzelf verder kunnen ontwikkelen en biedt hij daar ruimte voor als dat gewenst is. Hij ziet zijn rol als diegene die mensen uitdaagt om het beste uit zichzelf te halen.

De afgelopen jaren heeft hij gewerkt als manager voor verschillende bedrijven, zoals ABN AMRO, het UWV en de Autoriteit Nucleaire Veiligheid en Stralingsbescherming. Momenteel is hij Programmadirecteur via Bureau Algemene Bestuursdienst (ABD-interim) bij het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. Daarnaast heeft hij een bedrijf dat zich richt op Leiderschap voor senior managers op basis van de boksfilosofie.

 

 

 

 

 

Reacties

reacties

Deel dit!