Jimmy Bouterse

Jimmy is geboren en getogen in Amsterdam oost. Zijn beide ouders komen uit Suriname en zijn op jonge leeftijd naar Nederland gekomen. Hij komt uit een klein gezin met één zus. Familie neemt een belangrijke plaats in zijn leven en hij probeert een rolmodel te zijn voor de mensen om hem heen. Jimmy heeft een liefde voor het ontdekken van nieuwe landen en culturen en ontwikkelt zich op die manier als persoon en wereldburger. Op dit moment woont hij is Amsterdam en is hij vrijgezel.

Na het Atheneum heeft hij bedrijfskundige economie gestudeerd waarin hij zijn voorliefde voor cijfers verder ontwikkelde. Tijdens zijn studie heeft hij zich maatschappelijk ingezet, wat o.a. tot uiting is gekomen in het winnen van de jongeren participatieprijs met het maken van een campagne tegen racisme. Op dit moment volgt hij naast zijn baan een studie CMA en geeft hij bijles aan middelbare scholieren. En vanuit werk neemt hij actief deel aan maatschappelijke onderwerpen.

Na zijn studie heeft hij eerst een traineeship gevolgd om zich in een korte termijn verder te ontwikkelen, daarna heeft hij de overstap gemaakt naar Nuon/Vattenfall. Binnen Nuon heeft hij verschillende management posities bekleed en bekleed op dit moment binnen Vattenfall de positie Manager Financial Control Business Area (BA) Heat. BA Heat ontwikkelt, exploiteert, onderhoudt en optimaliseert de volledige waardeketen van verwarming en koeling netwerken en efficiënte warmte- en energieproductie om haar klanten en de samenleving te bedienen met betrouwbare warmte en elektriciteit in Duitsland, Nederland en Zweden. Zij streven ernaar om duurzaam te groeien en een bevoorrechte partner voor steden en andere belanghebbenden te zijn. Zij streven ernaar om een efficiënte, klimaatvriendelijke oplossingen voor de energietransitie te bieden. Invulling hieraan geven als MT lid en het management helpen is zijn streefpunt. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor de totstandkoming van het Nuon jaarverslag

In zijn dagelijks werk haalt hij energie uit het ontwikkelen van mensen en het werken met veranderingen en de mogelijkheden die hieruit ontstaan.

Een paar Quotes die hij hoog in het vaandel heeft staan.

‘’Choose a job you love and you’ll never have to work a day in your life”, ‘if you fail to plan, you plan to fail en ‘luck happens when preparation meets opportunity’. Met deze quotes in zijn achterhoofd probeert hij iedere dag tot een succes te maken en probeert hij iedere dag iets te leren.

Reacties

reacties

Deel dit!