Jimmy komt oorspronkelijk uit Turkije en stamt uit een echte kleermakersfamilie. Zijn opa was stoffen leverancier en zijn vader is Meester kleermaker. Van kleins af aan is hij opgegroeid binnen de wereld van de (kwalitatieve) herenkleding. Als manager van Setpoint was hij verantwoordelijk voor 20 winkels.

Uiteindelijk kriebelde het ondernemerschap te sterk. Jimmy nam afscheid van Setpoint en begon zijn eigen keten waar kleding en het kleden een beleving is; Misura Sartoria!

Misura creëert, voor zowel man als vrouw, tot in detail uitgewerkte maatkleding, die past bij de persoonlijkheid van elke klant. Door de combinatie van passie, authentiek ambachtelijk vakmanschap met hedendaagse marketing laat Misura zien wat het perfect passende pak is.

Het unieke van het concept komt ook tot uiting in de locatie van de winkels. De eerste winkel is geopend in de Mercedes-Benz showroom van Stern Auto’s in Amersfoort. Dat creëert weer een unieke beleving voor elke klant. Dit jaar is de tweede vestiging in Rotterdam geopend. De ambitie is om de komende 5  jaren elk jaar een nieuwe vestiging te openen in de Randstad waarbij Amsterdam als eerste op het verlanglijstje staat.