Caner Hamamioglu, partner StarApple.

Ik ben Caner Hamamioglu en al sinds begin 2004 actief in de werving en selectiebranche. Mijn ouders zijn veertig jaar geleden als gastarbeiders naar Nederland gekomen om hier te werken voor de toekomst van hun kinderen. Ik kom uit een gezin met vijf kinderen.

Ik heb Fiscaal Recht gestudeerd aan de Universiteit Utrecht, maar na vier jaar ben ik gestopt, omdat het toch niet iets was wat ik mijn hele leven wilde gaan doen. Op 23-jarige leeftijd wist ik het eindelijk: ik wilde gaan ondernemen.

StarApple
September 2008 zijn we met 4 jongens StarApple gestart. StarApple is een Recruitment bedrijf wat zich volledig richt op de ICT markt.
Inmiddels zijn we al vier keer verhuisd en hebben we 18 personeelsleden van 7 verschillende culturen. Een mooie mijlpaal was tevens ook onze FD gazellen 2012 award. We zijn 5e in Zuid-Holland geëindigd en nummer 41 op landelijk niveau.
De afgelopen drie jaar groeide de omzet 226%; de omzet bedroeg in 2011 2.1 miljoen en ik denk dat we in 2012 ook een groei gaan realiseren ondanks de crisis.

Succes van StarApple hebben we te danken aan onze medewerkers. De diversiteit van culturele afkomsten is binnen StarApple juist een plus, vanwege de verschillende manieren van opvoeding. Dit leidt tot meerdere persoonlijkheden wat resulteert in diverse input. Dit is juist wat je wilt hebben om een zo gedetailleerd perspectief te krijgen over welk onderwerp dan ook.