Jeroen Holthaus werkte als fiscalist voor Ernst&Young op de afdeling MultiNational Corporate Tax. Jeroen adviseerde bij Ernst&Young met name multinational clienten in diverse fiscale kwesties. In 2007 verliet Jeroen Ernst&Young. Kort daarna richtte hij zijn eigen financieel administratief- en fiscaal advieskantoor op: Holthaus Advies http://www.holthausadvies.nl/nl/home/.

Holthaus Advies heeft inmiddels meer dan 330 klanten en 11 man in dienst. In 2011 werd per maand meer omgezet dan in 2007 per jaar. De omzet van Holthaus Advies groeit in 2012 met 45%.

Jeroen studeerde Fiscaal Recht aan de Universiteit van Amsterdam. In 2004 richtte hij, samen met zijn vriendin Kim, een event (entertainment) bedrijf op: Kim&Jeroen (www.kim-jeroen.com). Kim&Jeroen is sindsdien uitgegroeid tot een persoonlijk en professioneel productie bureau, met een track record in binnen- en buitenland. Jeroen is verantwoordelijk voor de financiële, fiscale en juridische zaken bij Kim&Jeroen.

Jeroen zet zich sinds 2008 als vrijwilliger in voor mentorproject Goal. Het mentorproject Goal is bedoeld voor kwetsbare Amsterdamse jongeren van 12 tot en met 23 jaar, die extra ondersteuning kunnen gebruiken in hun dagelijkse leven, op school of op werk (http://www.radaradvies.nl/goal).

Verder schrijft Jeroen een tweewekelijkse column met financiële en fiscale tips voor ondernemers in online lifestyle magazine NSBML in de rubriek ‘werk en carrière’. Jeroen houdt zich ook bezig met een aantal onroerend goed beleggingen en is in 2012 genomineerd voor ‘The Otherbusinessman’.

Jeroen is verloofd met Kim. Samen hebben zij een prachtige dochter: Denver Loïs Merel Holthaus.