THE OTHER MANAGERS

JULIEN LINGER, WINNAAR THE OTHER MANAGER 2012
Julien Linger is geboren en getogen in Amsterdam. Hij studeerde Financiële Bedrijfskunde aan de Vrije Universiteit. Hij startte zijn carrière in 2004 bij Lehman Brothers en specialiseerde zich in fusie, overname en corporate finance. Sinds 2007 werkt Julien bij SNS REAAL, waar hij begon met het coördineren van diverse financiële transacties en het analyseren van strategische vraagstukken. Sinds 2011 is hij directeur Finance & Control en lid van het Management Team van SNS Bank. Zijn huidige rol betekent naast het leidinggeven aan ongeveer 45 professionals dat hij een belangrijke bijdrage levert aan het oplossen van financiële en risicotechnische vraagstukken.

REDOUAN BOUDIL, WINNAAR  THE OTHER MANAGER 2011
Algemeen directeur van drie islamitische basisscholen. Voordat hij directeur was, werden deze scholen gerekend tot de zwakste scholen. Momenteel behoren deze scholen, mede dankzij zijn inspanningen, tot de beste scholen van de provincie en zijn de cito toetsen boven het landelijk gemiddelde.

MOSTAFA HILALI, WINNAAR THE OTHER MANAGER 2010
Mostafa Hilali (1971) studeerde in 2005 Geschiedenis aan de Universiteit van Leiden en haalde dit jaar zijn Master Krijgswetenschappen aan de Universiteit van Amsterdam. Mostafa is Majoor bij de Koninklijke Landmacht en is uitgezonden naar Bosnië, Irak en Afghanistan. Tijdens zijn uitzending naar Bosnië zag Mostafa waartoe mensen in staat zijn als zij worden bevangen door etnische haat. Sindsdien maakt hij zich verantwoordelijk voor de internationale export van vrijheid. Met name de vrijheid simpelweg te mogen zijn wie je bent.

GILBERT MARTINA, WINNAAR THE OTHER MANAGER 2009
Gilbert Martina (Curaçao, 1971) is Chef Operations Officer van de Ennia Holding. Hij vertrok naar Nederland om Chemische Laboratorium Technologie en later Chemische Technologie te studeren. In 1999 begon hij zijn carrière bij Delta Lloyd. In 2003 emigreerde hij naar Curaçao en sindsdien is hij werkzaam bij ENNIA. In 2007 is hij gestart met de opzet van een viskwekerij op Bonaire, omdat hij hier grote financiële en sociale potentie in ziet. Zijn visie is om een viskweekindustrie te creëren met een capaciteit van  +/- 5000 ton/jaar.

EL RAHMANI, WINNAAR THE OTHER MANAGER 2008
Na zijn politieopleiding te Lochem start El (Oujda, 1967) zijn carrière in 1988 bij de gemeentepolitie Rotterdam. Om verder door te groeien in zijn politieloopbaan volgde hij een officiersopleiding aan de Politie Academie. Tijdens zijn loopbaan bij de politie heeft hij diverse opleidingen en cursussen gevolgd. Daarna was hij plaatsvervangend Brigadecommandant (rang Majoor) van de brigade politie en beveiliging te Schiphol. Hij was verantwoordelijk voor de politiediensten, de High Risk beveiliging en het bewaken en beveiligen van de luchthaven. Op dit moment is El de eerste commissaris van de politie in Nederland van Marokkaanse afkomst.

FERENCE LAMP, WINNAAR THE OTHER MANAGER 2007
Ference Lamp (1971) haalt zijn Master bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam. Tijdens de studie neemt Ference Lamp deel aan een uitwisselingsprogramma met de University of Michigan. In de VS maakt hij kennis met de wereld van “Wall Street”. Deze carrière zet hij voort vanaf 2000 bij Lehman Brothers Vanaf 2008 bekleedde hij de functie van Managing Director Financial Institutions Group. In 2008 werd hij gevraagd als CFO van de SNS reaal groep en is een van de weinige allochtone bestuurders van een beurs genoteerd bedrijf in Nederland.