Khalid Kassrioui

Khalid Kassrioui, is 33 jaar en geboren en getogen in Barendrecht. Hij is van Noord-Marokkaanse komaf en het 7e kind uit een gezin van 12.

Ondernemen is hem met de paplepel ingegoten door zijn vader, hij is altijd handelaar geweest.

Hij heeft na zijn  havo, de HBO-opleiding commerciële economie gevolgd aan de HES Rotterdam en afgerond aan InHolland Rotterdam. Na zijn studie heeft hij een kort avontuur bij Deloitte gehad waar hij tevens zijn afstudeeropdracht heeft afgerond. Hij wist al op jonge leeftijd dat hij ooit zou gaan ondernemen dus toen hij klaar was met zijn  studie heeft hij  meteen daad bij woord gevoegd. Twee dagen na zijn  21e verjaardag is hij zijn onderneming BioLab research & solutions gestart. BioLab is een onafhankelijk onderzoek- en adviesbureau gespecialiseerd in wateronderzoek, luchtonderzoek, asbestonderzoek en het beheren en verbeteren van het binnenmilieu bij bedrijven en instellingen.

Hij kwam op het idee tijdens het onderzoek wat onderdeel was van zijn afstudeeropdracht. Inmiddels bestaat het bedrijf 11 jaar. In een organisatie die je vanuit het niets opbouwt heeft hij vanzelfsprekend bijna alle functies uitgevoerd, maar dat doe je uiteraard alleen in de opstartfase. Hij heeft zich altijd hoofdzakelijk als een bedrijfsleider gedragen maar op het moment heeft hij een Managing Director in dienst. Zijn rol is voornamelijk het mede formuleren van het strategisch beleid en coaching op het gebied van commercie. Khalid gelooft niet in autoritair leiding geven of een corporate hiërarchie. In dynamische organisaties zijn de werknemers vaak veel gelukkiger en geluk zorgt voor succes!

Naast BioLab heeft hij in 2012 een internetbureau opgericht genaamd Brancom. Dit bedrijf is tevens een succes en dat smaakt naar meer! De organisatie bestaat uit 6 medewerkers, Khaild stuurt deze mensen aan en is verantwoordelijke voor de commerciële activiteiten.

Met zijn deelname aan The Other Network wil hij laten zien dat je als “medelander” ook succesvol kan zijn in andere segmenten anders dan “ horeca en retail”! . Zijn moto is daarom “waar een wil is, zijn meerdere wegen!”

Reacties

reacties

Deel dit!