Koike Hess

Ibu Koika Hess is geboren in Colombia maar opgegroeid met een Indonesische vader en Nederlandse moeder in Bunschoten-Spakenburg. Sinds zijn studie International Management is hij woonachtig in Amsterdam en na zijn studie werd hij marketing manager bij  Herenmodeketen Jac Hensen.

Deze keten kreeg diverse awards uitgereikt waaronder Retailer van het Jaar. Begin 2016 startte hij bij Kobi Digital, waar hij internationaal verantwoordelijk werd voor het sales team, dat actief was in Europa en Zuid-Oost Azië. Kobi Digital werd begin dit jaar uitgeroepen door The Next Web als de nummer 4 van de snelst groeiende tech bedrijven van Nederland.

Sinds mei 2017 werkt hij aan de internationale groei van LeadLeaders, een partij gespecialiseerd in online lead generatie.

Naast zijn dagelijkse carrière, is hij professioneel thaibokser en traint/coacht hij diverse pupillen waarvan er inmiddels twee meervoudig (wereld)kampioen zijn geworden. Eind 2016 vocht hij een professionele kickbokswedstrijd waarbij alle (sponsor)inkomsten ten goede kwamen aan de stamceltransplantatie van de vader van een van zijn pupillen.

Ook organiseert zijn stichting “Iedereen Kerst” sinds 2014 jaarlijks een 3-gangen sterrendiner voor daklozen. Koike houdt zich vaak vast aan het principe dat iedereen druk is, maar dat er altijd tijd zou moeten zijn om een ander te helpen.

Reacties

reacties

Deel dit!