Tijdens het The Other Businessman gala 2018 wrrd het publiek entertaint door diverse artiesten.

Manoushka Zeegelaar- Breeveld (presentatrice & zangeres )

Afbeeldingsresultaat voor manoushka zeegelaar breeveld

Manoushka Zeegelaar Breeveld  is actrice, zangeres en schrijfster.Ze speelde in diverse producties op toneel, het witte doek en op televisie. Ze was o.a. te zien in de films Sonnyboy en Cop vs Killer. Ze speelde op toneel in stukken als De Koningin van Paramaribo en Sophie & Nola. Op televisie had ze een vaste rol in o.a. Noord/Zuid en Centraal Medisch Centrum. Manoushka schrijft lied- en toneelteksten voor diverse theaterprodukties. Afgelopen jaar speelde ze in de muziekvoorstelling Woiski vs Woiski en in de voor een Gouden Kalf genomineerde tv-film Tom Adelaar. Komend jaar kruipt ze in de huid van La guarachera de Cuba, Celia Cruz. De voorstelling CELIA! gaat in februari 2019 in premiere.

Band

Enrique Firpi (Uruguay) had zijn eerste ‘gig’ op 15 jarige leeftijd en is sindsdien niet meer gestopt met optreden. Zijn veelzijdigheid heeft hij naar eigen zeggen te danken aan de praktijk in zijn geboorteland waar je alles moet kunnen spelen, wil je in de muziek kunnen overleven. Hij woont sinds 1987 in Nederland en speelt over de hele wereld met talloze artiesten. Enrique Firpi is als docent verbonden aan de conservatoria van Amsterdam en Utrecht.

 

De Duiste pianist, componist, arrangeur en producer Marc Bischoff is al jaren een belangrijke speler in de Nederlandse en Internationale wereldmuziek scene. Zijn samenwerkingen met o.a. Rumbatá, de Cubop City Big Band, Nueva Manteca, Gerardo Rosales, Timbazo, Izaline Calister en het Metropole Orkest hebben geleid tot talrijke concerten op Festivals en
Podia over de hele wereld.

 


Samuel Ruiz
is geboren in Caracas. Op zijn 8e begint zijn muzikale studie die hem in de loop der jaren brengt naar Cuba, terug naar Venezuela, via Spanje naar Nederland. Samuel is een veelzijdige bassist en speelt op vele gerenommeerde jazz en latin festivals. Hij treedt er op met o.a. La India, Tito Nieves en Estrella Acosta.

 

Deng Boy

Als Ronny en Eric, oftewel Deng Boy, in één ruimte zitten wordt er altijd meer gelachen dan gepraat! Ze toeren sinds 2008 met succes door Nederland en zijn elk jaar met een nieuwe voorstelling in de theaters te zien. De programma’s van Deng Boy zitten altijd vol hilarische en originele sketches, imitaties en verschillende typetjes waarmee zij het publiek altijd keihard laten lachen

 

DJ MAD


DJ MAD
 begint op twaalfjarige leeftijd met ‘spinnen’ en is nu één van de leidende figuren binnen de caribbean-urban dance scene. Hij is een allround DJ die het als zijn persoonlijke missie ziet om het publiek blij naar huis te sturen. DJ MAD speelt een feestelijke mix van Hip Hop, Dancehall, R’n’B, Klassiekers, Latin, Caribbean en alle andere relevante stijlen om het publiek tevreden te stemmen.