Ludwig Caupain

Ludwig  is op z’n 22e begonnen met een eigen pizzazaak op basis van franchise bij al Capone’s en later bij New York Pizza. Op enig moment had hij twee goed lopende zaken . Door het faillissement van  al Capones’s  kwam hij zelf in financiële  problemen die hij uiteindelijk goed heeft weten te overwinnen.

Ludwig  heeft 6 jaar voor de Randstad Holding (Randstad en Tempo-Team) gewerkt op verschillende niveaus van accountmanager Banking & Insurance, Salesmanager, Payrolling, Manager van een special label tot Manager MVO binnen district Groot Amsterdam (w.o. A’dam, Diemen, Schiphol, Amstelveen en Hoofddorp). In deze functies heeft hij bedrijven geholpen bij het vinden van de beste mensen maar ook op strategisch niveau adviezen gegeven aan bedrijven over de invulling van flexibele schillen; wie neem je direct in dienst en wie neem je in dienst via een flexpartner?

Op dit moment is Ludwig directeur van PiM people en PiM security. PiM is een zakelijk dienstverlener en zij bedienen hun  klanten met uitzenden & detacheren, payrollen en de inzet van zzp-ers. De rode draad in hun  dienstverlening is een meer eerlijke – of beter gezegd meer betrokken manier van dienstverlening met een uitstekende kwaliteit. PiM People zet zich  ook projectmatig in t.b.v. werkgelegenheidsprojecten wat men doet naast hun  reguliere dienstverlening.  Ludwig zit in de opstart van PiM professionals en PiM letslschade.

Ludwig is getrouwd en vader van  twee kinderen van 9 en 12 jaar. Hij sport regelmatig en houdt er een gezonde leefstijl op na.

Reacties

reacties

Deel dit!