Marc Brito

Marc Brito is geboren op 12 juni 1969 in Curaçao. Na het VWO, behaalde hij zijn bachelor Business Administration op de Nederlandse Antillen. In 1991 kwam Marc naar Nederland en deed zijn Master in Business Administration aan de Rijksuniversiteit van Groningen. Hij begon zijn carrière in 1994 bij ABN AMRO Bank N.V. Daar bekleedde hij diverse (senior)relatiebeheer posities in de Caribische en Nederlandse zakelijke bankmarkt.

In 2001 maakte Marc de overstap naar de Nederlandse Financieringsmaatschappij voor Ontwikkelingslanden (FMO in Den Haag), waar hij een productspecialist voor gesyndiceerde leningen was voor de Afrikaanse en Latijns-Amerikaanse continenten. Na een periode van 8 jaar ervaring te hebben opgedaan met projectfinanciering, trad hij in 2011 in dienst bij de Rabobank als Senior Relationship Manager, verantwoordelijk voor de publieke sector en daarna voor de dienstensector in het noordwesten van Nederland.

Op 1 april 2019 werd Marc benoemd tot lid van het Management Team Corporate Clients Amsterdam Metropolitan Region van de Rabobank en werd hij verantwoordelijk voor de sectoren Trade & (Circular) Industry.

Marc Brito is momenteel lid van het bestuur van de Stichting Kinderopvang Amsterdam UMC en is actief als adviseur van een fonds voor de circulaire economie voor de overzeese delen van het Koninkrijk der Nederlanden. Dit fonds is opgezet in nauwe samenwerking met Maduro & Curiels Bank Curacao en Aruba.

Reacties

reacties

Deel dit!