Milan Khubsing

Milan Khubsing groeide op in het garagebedrijf van zijn vader in Zwolle. Mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt hielpen graag mee in het bedrijf. Ze werden als vanzelfsprekend een onvoorwaardelijk onderdeel van de familie. De missie van Meesterwerk is hier ontstaan: ‘Iedereen helpen waar ik kan’ werd norm.

Tijdens zijn werk in het onderwijs ontwikkelde Milan een passie voor jongeren met een leerachterstand. Door botsingen met het reguliere onderwijs, dat verre van aansluit bij deze jongeren, ontwikkelde hij een eigen manier van werken.

Hij maakte een plek vrij achterin de garage en gaf als zelfstandig ondernemer les aan jongeren met een verstandelijke beperking in combinatie met psychische klachten. Jaarlijks investeerde Milan op verzoek van de jongeren in nieuwe stage- en dagbestedingsplekken. De leer-werktrajecten van Meesterwerk breidden zich verder uit. Jongeren met een moeilijke thuissituatie bood hij een veilige plek waar hij 24 uur per dag voor ze klaar staat.

Vanaf 2013 bouwt hij aan een team van mensen met dezelfde missie. Subsidieafspraken werden gemaakt en contracten werden afgesloten. Op dit moment telt het bedrijf 72 medewerkers. Meesterwerk groeit en professionaliseert nog iedere dag. De passie is nooit veranderd.

Meesterwerk ontzorg de toekomst, in manier van werken uniek en daarmee koploper in de branche.

Reacties

reacties

Deel dit!