Mohammed Allach

Mohammed Allach is een gedreven en gepassioneerd strategische denker met een grote voorliefde voor voetbal. Als voormalig voetballer speelde hij onder andere voor Excelsior, Fyenoord, FC Groningen en VVV-Venlo.

Na zijn profcarrière was hij technisch directeur en hoofd opleidingen bij VVV-Venlo. In het seizoen 2008/09 was hij als manager voetbalzaken in dienst van FC Twente, voordat hij overstapte naar RKC Waalwijk als directeur voetbalzaken. Per 1 augustus 2011 werd hij technisch manager bij de KNVB en was hij verantwoordelijk voor de afdelingen voetbalontwikkeling, kaderontwikkeling en talentontwikkeling.

Op dit moment is hij werkzaam als technisch directeur bij Vitesse en eindverantwoordelijk voor alles wat te maken heeft met het voetbal technisch beleid (transfer beleid- academie en scouting).

Maatschappelijk is hij tien jaar als voorzitter betrokken bij stichting Maroquistars en heeft hij in verschillende sociaal maatschappelijke commissies zitting genomen: Nationaal talent van het Jaar- inspiratie en innovatiegroep ontwikkelingssamenwerking en sport- meedoen allochtonen aan sport- koerswijzging.nl- NL 2021 – Stand Up Speak Up fonds.

Mohammed heeft een bachelors degree sociale pedagogiek aan de Hanze Hogeschool te Groningen en een Management Degree professional footbal aan de KNVN academie te Zeist.

Reacties

reacties

Deel dit!