Mohammed Mekkaoui

Mohamed Mekkaoui is de oprichter van Mediwerk. De gecertificeerde arbodienst Mediwerk bestaat nog maar drie jaar, maar is inmiddels al uitgegroeid tot een grote organisatie met een hoofdvestiging op Den Helder Airport en nevenvestigingen in Rotterdam, Rijswijk en Hoofddorp.

In 2012 is het bedrijf op Den Helder Airport gestart als dienstverlener ten behoeve van de olie- en gasindustrie en de scheepvaartsector.  De kernactiviteiten zijn verzuimmanagement, gezondheidsmanagement, veiligheidsmanagement en duurzame inzetbaarheid.

Mohammed heeft jarenlange ervaring met de olie, gasindustrie en is zelf afkomstig van een arbodienst. In 2010 zag hij al kansen om voor zichzelf te beginnen, toen de  in de olie- en gasindustrie werkzame bedrijven bepaalde wensen bleken te hebben met betrekking tot de dienstverlening vanuit een arbodienst.  Het ging dan vooral om flexibiliteit en snelheid. De reeds bestaande arbodiensten konden daar toen niet op anticiperen. Dit was de reden om in 2012 op Den Helder Airport een eigen arbodienst op te zetten. Nu wordt Mediwerk jaarlijks door duizenden mensen bezocht.

Reacties

reacties

Deel dit!