Momet Abas

Momet is geboren en opgegroeid in Maastricht. Momet  komt uit een gezin van 5 kinderen van 2 hardwerkende Turkse ouders die meer dan 40 jaar geleden vanuit Turkije naar Nederland verhuisd waren.

Begin 2013 is hij als  Commercieel Contract Manager binnen de juridische afdeling van Hewlett-Packard (Enterprise Services) begonnen met het opbouwen van een praktijk van Commercial Contract Management in Nederland en het werven van mensen voor het team in Nederland. In zijn huidige rol is hij verantwoordelijk voor commerciële IT contract management en Issue resolutie van HP’s contract met een Global klant die actief is in 56 landen.

Hij begon zijn carrière in (IT) Risico Management binnen de big 4, PwC en Deloitte waar hij een totaal van 10 jaar heb gewerkt tot aan (Sr.) manager niveau. In de laatste paar jaar bij Deloitte heeft hij een team opgebouwd en geleid in een nieuwe dienst voor Deloitte Nederland, dat was gericht op contract risico’s en compliance en het helpen van bedrijven als IBM en Microsoft met software licentie compliance audits.

Momet heeft een bachelor in Internationale Economie en Recht, een Master in Business Administration (van de Amsterdam Business School) en een Executive Master in IT Audit en Advisory aan de Erasmus Universiteit van Assurance en Accounting afgerond.

Reacties

reacties

Deel dit!