Nabeel Siddiqie


Nabeel Siddiqie is van Pakistaanse afkomst, geboren in Rotterdam en is een echte doorzetter. Dat blijkt uit het feit dat hij  begonnen is op de Mavo en uiteindelijk via het MBO, HBO een Master in ICT en Economics afrondde. Nabeel had de smaak te pakken en heeft daarna nog een Executive Master of IT auditing (EMITA) gedaan.

Op dit moment is hij een senior manager binnen het Cyber ​​Risk Advisory-team van Deloitte Risk Advisory. Hij heeft meer dan veertien jaar expertise op het gebied van IT, waarvan meer dan negen jaar in IT-advies, IT-strategie en -advies en resilience. Nabeel heeft een sterke focus op organisatorische veerkracht, IT-risicobeheer, IT-beveiliging en -strategie.

Hij heeft gewerkt aan een aantal projecten in verschillende sectoren, waaronder Consumer Business Telecom, Media & Technology en heeft meer dan 8 jaar ervaring in het leiden van goed presterende teams in complexe IT-assurance & adviesprojecten.

Momenteel is Nabeel verantwoordelijk als een portefeuillehouder van talent en is hij verantwoordelijk voor de talentontwikkeling van 25 teamleden. Nabeel is bovendien lid van de stuurgroep Diversiteit van Deloitte.

Nabeel is gepassioneerd over diversiteit, inclusie en participatie. Hij probeert zijn maatschappelijke verantwoordelijkheid te nemen en doet verschillende soorten vrijwilligers werk.

Nabeel is getrouwd, heeft drie kinderen en woont in Rotterdam.

Reacties

reacties

Deel dit!