Najib komt uit een gezin van 12 kinderen. Als jongste kwam hij op 2 jarige leeftijd naar Nederland en ging met het gezin in Bussum wonen waar hij ook is opgegroeid.

Najib is altijd al een doener geweest. Zijn eerste carrière was in de horeca waar hij hoofdbarman was van sinners in Heaven, de meest trendy discotheek van het land begin jaren 2000. Daar heeft hij een groot netwerk opgebouwd van hippe, vlotte mensen en een aantal BNN-ers.

Na zijn werk in het nachtleven, besloot Najib voor zichzelf te beginnen met een sieradenlijn tot hij een aantal hostesses moest leveren voor een cateringklus van een bevriende relatie bij de opening van Tommy Hilfiger. Dat ging hem zo goed af dat dat hem aan het denken heeft gezet en niet lang daarna opende hij zijn eigen bedrijf:  Mea Group!

Mea Group bestaat uit Mea Models & Media Events. Mea Models verzorgt mooie en representatieve modellen en hostesses voor alle evenementen. Een tot in de puntjes verzorgd evenement vraagt immers ook om verzorgd personeel. Naast het leveren van personeel, organiseert Mea Events Business events van welke grootte dan ook. Met hun ervaring in het bedenken, organiseren en uitvoeren van kwalitatief hoogstaande evenementen, zorgt Mea Events voor het beste resultaat.

Als spin off richtte hij in 2010 Targetz op. Targetz is een intermediair in Sales & Marketing Professionals in de breedste zin van het woord. Targetz levert Account Managers voor een tijdelijk Sales project of een Sales Manager voor de langere termijn, Targetz biedt ambitieuze Professionals aan in de vorm van Detachering, Werving & Selectie en Detavast.