Payam Djavdan

 

Payam Djavdan is geboren en getogen in Iran. Hij was 12 toen de revolutie in Iran begon. Hij behaalde zijn VWO diploma in Tehran, maar moest samen met zijn ouders zijn geboorteland verlaten toen hij 19 was. Na 10 maanden in Pakistan kwam hij als vluchteling aan in Nederland. Hij leerde de Nederlandse taal in 3 maanden en begon zijn studie Lucht- en Ruimtevaarttechniek aan de Technische Universiteit in Delft. Hij rondde zijn studie af in 4,5 jaar met een 9 op zijn eindrapport.

Na zijn studie startte Payam in 1992 zijn carrière bij Fokker als Senior Simulation Development Engineer. Hij vervolgde zijn carrière bij Capgemini in een consultancy rol in 1996 en in 1999 trad hij in dienst bij de Postbank wat later is overgegaan in de ING. Hier vervulde hij verschillende belangrijke functies in verschillende domeinen. Op dit moment vervult hij de rol van Global Head Operating Model and Way of Working.

Payam is een van de grondleggers van “Agile Way of Working” bij ING in Nederland, het model wat nu wereldwijd door de meeste multinationals wordt gekopieerd. Hij is in februari 2017 benoemd als “Global Transition Lead” voor de implementatie van “One Agile Way of Working” voor ING wereldwijd.

Payam is nu 52, is al 26 jaar getrouwd en is trots op zijn twee zoons van 22 jaar en 17 jaar.

Reacties

reacties

Deel dit!