Rajish Sagoenie

Rajish Sagoenie studeerde Econometrie aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Na het behalen van zijn diploma in 1991 studeerde hij in 1994 af aan de Universiteit van Amsterdam met een graad in de Actuariële Wetenschappen.

Sinds 2011 is Rajish managing partner bij Milliman: nl.milliman.com. Milliman is één van de grootste adviesbureaus ter wereld op het gebied van actuariële en gerelateerde producten en diensten. Milliman is een onafhankelijk adviesbureau dat in 1947 is opgericht en vestigingen heeft in de grote steden overal ter wereld. Rajish geeft leiding aan het kantoor in Amsterdam. In die hoedanigheid certificeert hij ook pensioenfondsen en adviseert hij multinationals en pensioenfondsen in binnen- en buitenland bij (strategische) pensioenvraagstukken.

Na zijn afstuderen heeft Rajish gewerkt bij pensioenuitvoerder PGGM, AJB Pensioenadviseurs, PVF Achmea, Ernst&Young en Aon Consulting. Bij Aon Consulting was hij executive director en practice leader van de actuariële praktijk. Daarnaast was hij voorzitter van diverse stuurgroepen en comités en eindverantwoordelijk voor het leveren van consulting- en certificeringsdiensten aan multinationals en pensioenfondsen.

Naast zijn carrière was Rajish van maart 2009 tot en met mei 2013 voorzitter van het Koninklijk Actuarieel Genootschap & Actuarieel Instituut (AG&AI). Uit hoofde van deze functie heeft hij het AG ook diverse malen internationaal vertegenwoordigd. In mei 2013 heeft hij namens het AG&AI het predicaat Koninklijk in ontvangst mogen nemen en is hij sindsdien ook lid van verdienste van het Koninklijk AG&AI.

Nevenactiviteiten

  • Voorzitter Raad van Advies van The Other Network

 

Reacties

reacties

Deel dit!