Rakish Gangapersad

Rakish is geboren in Suriname maar toen hij 6 maanden oud was is hij verhuisd naar Nederland. In tegenstelling tot de meeste Surinaamse gezinnen ging men niet in het westen wonen maar in Limburg! Opgroeiend in Limburg heeft hij eerst zijn Atheneum afgemaakt in Geldrop om vervolgens hogere hotelschool te gaan doen in Maastricht. Uiteindelijk verhuisde hij toch naar het westen om een Master Strategisch Management te gaan volgen aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam.

Na zijn studie had hij een aantal banen als Accountmanager bij verschillende bedrijven in de financiële  dienstverlening en de werving & selectie. In Madrid raakte hij geïnspireerd door een horecaconcept  en zette de stap naar het ondernemerschap. Na 2 jaar voorbereiding, het schrijven van een businessplan en een intensieve verbouwing waren de hallen Amsterdam een feit. De hallen zijn een verzameling  eetconcepten in de oude tramremise  in Amsterdam Oud-West. Rakish en zijn partners brengen drie bijzondere horecaconcepten samen in de hallen Amsterdam; de brasserie halte 3, het restaurant Meat west en de Foodhallen.

Brasserie Halte 3, een ‘vintage chique’ ruimte  waar een kaart wordt aangeboden met klassieke  en toch vernieuwende gerechten voor zowel ontbijt en lunch als borrel en diner. Het subtiel ingerichte Meat West moet de nieuwe ‘place-to-eat’ in Amsterdam West worden. Gegrild vlees en verse bijgerechten op een ‘stoere’ kaart, perfect voor een borrel of diner. Afgekeken van de foodhallen Madrid;  de bekende “Mercado San Migue” zijn de foodhallen het meest aparte concept van de drie. In de Foodhallen is keus uit diverse lekkernijen bij 21 verschillende standhouders. Bezoekers kunnen bij elke stand hun favoriete  eten halen en dan plaats nemen aan een van de vele tafeltjes die de hallen rijk zijn.

Rakish is single en woont in Amsterdam.

Reacties

reacties

Deel dit!