Sayed Nasibdar

Sayed Nasibdar is geboren en getogen in Amsterdam. Zijn ouders komen allebei uit Suriname en kwamen een aantal jaar nadat Suriname een onafhankelijke republiek werd naar Nederland om hier hun bestaan op te bouwen.

Zonder startkapitaal, maar met grote ambities en de juiste mentaliteit: nooit te beroerd om hun handen flink uit de mouw te steken. Die mentaliteit heeft Sayed van huis uit meegekregen.

Met een theoretische studie had hij echter niet zoveel. Na een aantal jaar de studie Hoger Management aan het HBO te hebben gestudeerd kwam hij toevallig in de commercie terecht en dat bleek hem ontzettend goed te liggen.

Hij is o.a. werkzaam geweest bij QMAGIC, FLUKS BV en KARMAC BV. Momenteel is hij werkzaam bij XA-Flow. Sayed adviseert organisaties en instellingen over het efficiënter inrichten en (volledig) automatiseren van hun processen (in de breedste zin van het woord). Daarbij maakt het niet uit of het om administratieve processen, documentprocessen, facturatieprocessen, debiteurenbeheer en/of HRM-processen gaat.

Hij gelooft dat door hard te werken, zijn hoofd boven het maaiveld durven uit te steken en al zijn relaties te behandelen zoals hij zelf behandeld wil worden, er mooie kansen ontstaan en dat is in zijn geval ook gebeurd.

 

 

Reacties

reacties

Deel dit!