Shirvan Loetawan

Shirvan Loetawan (1979) heeft zijn passie voor het verbinden van mensen omgezet in een bloeiende carrière als high potential binnen de verzekeringsbranche. Hij geeft leiding aan de schadeafdeling van Meeùs Assurantiën en is bovendien lid van het MT van de sector Bouw & Infra binnen Meeùs.

Shirvan is geboren en getogen in Amsterdam en is afkomstig uit een Hindoestaans gezin waarbij hij de oudste van drie kinderen is. Gedurende zijn jeugd stond onderwijs centraal. Shirvans ouders hebben hem altijd aangespoord om hard te studeren en alle kansen te grijpen die zij niet hebben gehad.

Al op jonge leeftijd wist Shirvan dat hij rechten wilde studeren. De studie aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht was hem dan ook op het lijf geschreven. Gedurende zijn studie is Shirvan jarenlang voorzitter geweest van diverse Hindoestaanse studenten- en jongerenverenigingen. Hij is vanuit deze rol altijd op zoek gegaan naar de verbinding tussen de Hindoestaanse cultuur en de Nederlandse samenleving.

Als leider gebruikt Shirvan zijn positie om verbinding te maken tussen de mensen binnen zijn team die allen een verschillende achtergrond hebben. In zijn visie kunnen mensen met uiteenlopende culturele achtergronden dankzij de verschillen elkaar juist alleen maar versterken.

Shirvan staat te springen om zijn ervaring te delen met jonge multiculturele high potentials.

~ Ik wacht niet af totdat een ander mij een kans geeft. Ik creëer mijn eigen kansen ~

Reacties

reacties

Deel dit!