Shurendy Gerardus – 2015

Shurendy heeft IBS gestudeerd aan de hogeschool in Den Haag. Na zijn studie heeft hij een tijdje als accountmanager gewerkt om in 2000 te beginnen met de EM Group. Na 10 jaar wilde hij toch wat anders en is hij bij Groupon gaan werken. Op dit moment is hij de directeur van Groupon Nederland.

Groupon is een Amerikaanse marketingonderneming, die via een internationaal opererende website elke dag een gebruiker in de buurt een aanbod doet.

Het bedrijf is opgestart in 2008. Aangezien de dienst erop is gericht om lokale ondernemers in contact te brengen met klanten in de buurt, moet Groupon in iedere markt waar het actief wil zijn een team hebben. De start-up vergroot(te) zijn markt door ook in Europa gelijksoortige aanbieders op te kopen. Nederland kende voorheen MyCityDeal, een oorspronkelijk Duitse onderneming met activiteiten door heel Europa. In 2010 werd MyCityDeal overgenomen door Groupon.

Over 5 jaar wil Shurendy startups helpen om hun idee/product succesvol naar de markt te brengen. Dit wil hij doen door ze te adviseren in het gebruik van online marketing in combinatie met offline hard sales.

Reacties

reacties

Deel dit!