Siamak Khebreh

 

 

Siamak Khebreh (2 juni 1980), geboren in Teheran Iran, kwam in 2005 met zijn diploma Civil Engineer Bachelor op zak naar Nederland voor verdere studie en voor werk. Nadat hij de Nederlandse taal een beetje onder de knie had, solliciteerde hij in 2006 bij WSM Engineering voor de functie van tekenaar constructeur.

In 2008 was hij als coördinator verantwoordelijk voor het samenwerkingstraject met een bedrijf uit Dubai en in 2010 richtte hij met de eigenaar van WSM Engineering het bedrijf IRNL Vastgoed op. Dit bedrijf bouwt en verkoopt vastgoed op internationaal gebied en Siamak is voor 1/3 aandeelhouder.

In 2011 volgde Siamak de opleiding HBO Bachelor Bedrijfskunde wat heeft geleid tot de functie van Business Development Manager bij WSM Engineering. Tevens is in dit jaar IBMC Holding BV opgericht bestaande uit 2 satelliet bedrijven; IBMC BVBA Belgie  (engineering en handel) en IBMC Trading Dubai  (handel, engineering en consultancy) waar hij voor 50% aandeelhouder is.

Als mede eigenaar van de diverse BV’s heeft hij in deze periode veel ervaring opgedaan als bestuurder en bleef Siamak op zoek naar nieuwe uitdagingen. In 2015 nam hij WSM Engineering in zijn geheel over en in 2017 volgde de overname van Vander Weide Van Bragt B.V. ingenieursbureau voor bouwconstructies . Voor beide organisaties is hij nu ook directeur/eigenaar.

Siamak is in 2010 getrouwd met zijn lieftallige echtgenote Sahar en het bevalt hem prima in Nederland. Hij staat altijd open voor nieuwe ontwikkelingen en uitdagingen.

Reacties

reacties

Deel dit!