Simon Ouaali

Simon Ouaali komt uit een echte voetbalfamilie en is sinds 1988 hoofdtrainer. Hij heeft  acht jaar bij HFC Haarlem de jeugdopleiding doorlopen en stage bij Co Adriaanse gelopen.  Simon is zijn loopbaan begonnen bij PVDV, waar hij is begonnen als jeugdtrainer. Daarna is hij trainer geweest bij Nieuw Utrecht, Magreb 90, Sparta Nijkerk, Odesseus, Domstad Majella en FC Chabab.

Op dit moment is hij hoofdtrainer bij Sparta Nijkerk, waar hij eind 2011 als interim-trainer voor drie weken werd aangesteld. Op dat moment stond Sparta Nijkerk op de voorlaatste plaats. Onder zijn leiding, werd Sparta Nijkerk dat seizoen vijfde , hebben ze de titel gepakt en mogen ze zich nu opmaken voor de Topklasse.

Eerder wist Simon FC Chabab ook onder zijn leiding  te loodsen naar de Hoofdklasse. Na deze unieke prestatie stapte hij over naar Magreb 90, dat in zijn eerste seizoen nog in de Derde Klassse uitkwam. Magreb 90 werd twee seizoen achter elkaar kampioen, waardoor ze promoveerden naar de Eerste Klasse.

In totaal wist Simon Ouaali tien titels te winnen met verschillende clubs en onlangs is hij verkozen tot ‘Trainer van het Jaar’ van het gehele Nederlandse amateurvoetbal. Daarnaast heeft hij dit jaar de prestigieuze Rinus Michiels Award ontvangen. Simon weet als geen ander hoe hij zijn spelers moet motiveren en benaderen. Bij hem is het doel heilig. Hij zet samen met zijn spelers een plan uit en dat plan en de daarbij behorende doelstellingen zorgen voor het succes!

Reacties

reacties

Deel dit!