Sponsoring

Inmiddels heeft de verkiezing van The Other Businessman en The Other Manager een prominente plek ingenomen in het Nederlandse zakenleven.

Als sponsor ondersteun je hét diversiteitsgala van het jaar en profileer je jezelf als participant van een bijzonder event dat inspireert, de top van multicultureel Nederland samenbrengt en de kracht van diversiteit laat zien.

Daarnaast biedt sponsoring je toegang tot het netwerk van The Other Network en onze jaarlijkse netwerkbijeenkomsten. Hieronder nog even de voordelen op een rij:

 • Je kunt The Other Network gericht als hulpmiddel inzetten op weg naar een kleurrijk(er) netwerk.
 • Je hebt toegang tot alle bijeenkomsten van The Other Network, waaronder de Andere Haringpartij en The Other Businessman verkiezing.
 • Er wordt 2x per jaar een exclusieve lunch georganiseerd voor onze hoofdsponsors om met een geselecteerd aantal leden in contact te komen.
 • Afhankelijk van het sponsorpakket wordt jouw organisatie ook geprofileerd gedurende een jaar via verschillende kanalen.

Meer weten over de verschillende sponsormogelijkheden? Neem voor meer informatie contact op via onderstaand formulier of met Melvin Tjoe Nij, via melvin@theothernetwork.nl of op 06 53 300 685.

  Voornaam en achternaam

  E-mail

  Onderwerp

  Tekst