Sponsoring

Inmiddels heeft de verkiezing van The Other Businessman en The Other Manager een prominente plek ingenomen in het Nederlandse zakenleven.

Als sponsor ondersteun je hét diversiteitsgala van het jaar en profileer je jezelf als participant van een bijzonder event dat inspireert, de top van multicultureel Nederland samenbrengt en de kracht van diversiteit laat zien.

Daarnaast biedt sponsoring je toegang tot het netwerk van The Other Network, onze jaarlijkse netwerkbijeenomsten en wordt de organisatie actief geprofileerd via diverse kanalen. Hieronder nog even de voordelen op een rij:

  • Je kunt The Other Network gericht als hulpmiddel inzetten op weg naar een kleurrijk(er) netwerk.
  • De organisatie wordt gedurende een jaar geprofileerd op de website, app en via onze social media.
  • Je hebt toegang tot alle bijeenkomsten van The Other Network, waaronder de Andere Haringpartij en The Other Businessman verkiezing.
  • Je krijgt als organisatie voor 2 personen toegang tot de TON-app.
  • Er wordt 2x per jaar een exclusieve lunch georganiseerd voor sponsors om met een geselecteerd aantal leden in contact te komen.

Er zijn verschillende mogelijkheden voor sponsoring. Neem voor meer informatie contact op via onderstaand formulier of met Melvin Tjoe Nij, via melvin@theothernetwork.nl  of op 06 53 300 685

Voornaam en achternaam

E-mail

Onderwerp

Tekst