Het The Other Businessman gala 2018 werd mede mogelijk gemaakt door


 SKS Group is de moedermaatschappij van WSM Engineering BV en Vander Weide van Bragt BV. Beiden zijn ingenieursbureaus voor bouwconstructies en gespecialiseerd in de engineering van bouwconstructies en bouwelementen. Ze beschikken over constructief en bouwkundig hoog gekwalificeerd personeel met een hoge mate van praktijkervaring in de meest uiteenlopende projecten. Dit in combinatie met een afdeling die is gespecialiseerd in de technische uitwerking van bouwelementen met name breedplaat, dubbel wanden, balkbodems en ook massieve prefab, maakt dat SKS Group een totaaloplossing kan aanbieden die uniek is in Nederland en daarbuiten.

 

AIMS is opgericht in 1998 en gestart als accountantskantoor en heeft zich ontwikkeld tot toonaangevende organisatie in de financiële detachering en recruitment. Ons fundament is gelegd door een langdurige structurele relatie aan te gaan met onze opdrachtgevers. Met 20 jaar ervaring zijn we breed onderlegd op het gebied van optimaliseren van administratieve processen en het ondersteunen van organisaties.  Of het nu gaat om implementaties van ERP-software, advies, consultancy, verzorgen van managementinformatie of extra inzet van capaciteit.

 

 SchipholTaxi werd gegrond in de jaren ‘30 van de vorige eeuw. Van een kleine taxionderneming met 1 auto en 1 chauffeur zijn we uitgegroeid tot een gerenommeerde taxiorganisatie met bijna 500 voertuigen en 600 chauffeurs. Door de deregulering van de wet personenvervoer is de kwaliteit van het taxiproduct gemiddeld genomen minder geworden. SchipholTaxi heeft gemerkt dat er een duidelijke behoefte is naar gemakkelijk en betrouwbaar vervoer, tegen een acceptabele prijs. Wij streven er dan ook naar een kwalitatief goed product neer te zetten; gemak, kwaliteit en betrouwbaarheid zijn daarbij onze kernwaarden, waarbij we tevens streven naar technische innovatie.

 

Jeffcommerce is a Just Easy Forecasting Fulfillment (J.E.F.F.)  software solution which enables B2B distributors and brands to sell any consumer product to any etailer. Our mission is to simplify , increase and manage B2B sales to the world’s leading E-commerce retailers. The disciplines of the efficient pricing theory applied to data science, Business Intelligence and big data, helps to manage, select, price, promote an infinite number of products. Which results in growth of revenue and margin.

 

“Wij zijn een bank voor jong en oud, arm en rijk, voor zzp’ers, mkb’ers, Grootbedrijf & Instellingen en Corporate Clients. Wij willen deze mensen en bedrijven in staat stellen hun eigen ideeën voor een betere toekomst te realiseren, hoe groot of klein deze ook zijn.”

 

De gemeentelijke organisatie bestaat uit vier clusters, een bestuurs- en concernstaf en zeven stadsdelen.De clusters hebben expertise op op een specifiek terrein, zoals sport, jeugd of parkeren. Zij werken beleid uit tot stadsbrede kaders waarbinnen de stadsdelen het uitvoerende werk kunnen doen. Ook bieden zij directe ondersteuning aan bewoners die dit nodig

 

Asito is met 10.000 medewerkers een van de grootste landelijke schoonmaakorganisaties van Nederland. Met meer dan 100 nationaliteiten in dienst is Asito een bijzonder diverse organisatie. Asito is hier trots op en laat dit zien via haar initaitief het Nationaal Integratiediner. Maar ook op andere gebieden wil Asito divers en inclusief zijn. Zo heeft Asito afgelopen jaar meer dan 1.400 mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans in haar organisatie gegeven om deze afstand te verkleinen of weg te nemen. Om andere organisaties te stimuleren dit ook te doen, gaf Asito al tweemaal een ‘witboek inclusief ondernemen’ uit, waarin praktijkverhalen worden gedeeld. Asito won onlangs de Award ‘Diversiteit in Bedrijf’ voor haar inspanningen.

 

Hemlock is een dynamisch, betrouwbaar bedrijf gespecialiseerd in winkelrichting en interieurbouw. Met een breed dienstenpakket en een diversiteit aan eigen faciliteiten, zoals ontwerp, conceptontwikkeling, project- en facilitair management, engineering, productie, transport, montage en opslagcapaciteit, kunnen wij samen met de opdrachtgever een compleet eigen inrichtingspakket-op-maat opstellen.

 

Bilal Chicken, dochteronderneming van de Bilal Group, is in 1989 in Nederland opgericht. Bilal Chicken heeft op het gebied van gevogelte-producten niet alleen in Nederland, maar in heel Europa een vooraanstaande positie. Bilal Chicken, specialist in de verwerking en productie van de gevogelte-producten, houdt de volledige productie binnen haar eigen organisatie, waarbij rekening wordt gehouden met de “halal” principes en waarbij de hoge normen op het gebied van hygiëne en kwaliteit in acht worden gehouden. Om de voedselveiligheid op het allerhoogste niveau te kunnen waarborgen wordt samengewerkt met laboratoria. Bilal Chicken garandeert de consument kwalitatief hoogwaardige producten door voortdurende vernieuwingen in het productieproces. “Dankzij ons systeem van traceability kunnen de gevogelte-producten vanaf de broederij tot aan het uiteindelijke verkooppunt worden gevolgd. Onze gevogelte-producten worden via ons koelwagenpark dagvers geleverd aan onze klanten.”

 

‘Deloitte’ is de merknaam waaronder tienduizenden toegewijde professionals in zelfstandige memberfirms wereldwijd samenwerken op het gebied van accountancy, consulting, financiële advisering, risk advisering, belastingadvies en gerelateerde dienstverlening. Deze firms maken onderdeel uit van Deloitte Touche Tohmatsu Limited (‘DTTL’), een in het Verenigd Koninkrijk gevestigde ‘private company limited by guarantee’.

 

Leren, werken en leven in Amsterdam zijn bij de HvA op een vanzelfsprekende manier met elkaar verbonden. De HvA is een grootstedelijke hogeschool waar studenten, docenten en onderzoekers vanuit verschillende invalshoeken en disciplines samenwerken met elkaar en met bedrijven, organisaties en (kennis)instellingen.

 

De Nederlandsche Bank (DNB) is centrale bank, toezichthouder en resolutieautoriteit. DNB zet zich in voor een stabiel financieel stelsel: stabiele prijzen, solide financiële instellingen en een goed werkend betalingsverkeer. In al haar taken geeft DNB invulling aan haar missie: werken aan vertrouwen. DNB maakt zich sterk voor financiële stabiliteit en draagt daarmee bij aan duurzame welvaart in Nederland. Veel werk doet DNB in Europees verband: met de Europese Centrale Bank en de nationale centrale banken en toezichthouders van de eurolanden. Multidisciplinair, in een internationale context. Natuurlijk is DNB sponsor van The Other Businessman-verkiezing. DNB is een organisatie met een grote maatschappelijke verantwoordelijkheid – wát we doen, doet er toe. We willen een diverse organisatie zijn –  een afspiegeling van de samenleving – én open staan voor andere perspectieven. Kortom, een organisatie die midden in de maatschappij staat.