Het The Other Businessman gala 2019 wordt mede mogelijk gemaakt door

 

HOOFDSPONSOR

 

 

 

 

 

SchipholTaxi werd gegrond in de jaren ‘30 van de vorige eeuw. Van een kleine taxionderneming met 1 auto en 1 chauffeur is SchipholTaxi uitgegroeid tot een gerenommeerde taxiorganisatie met bijna 1000 voertuigen en 1200 chauffeurs. Duurzaamheid en innovatie staan hoog in het vaandel. De elektrische vloot van SchipholTaxi is de grootste van Europa. Om die vloot draaiende te houden heeft SchipholTaxi flink geïnvesteerd in laadoplossingen. Op Amsterdam Sloterdijk heeft zij het grootste laadstation voor taxi’s gerealiseerd, waar 76 voertuigen tegelijkertijd geladen kunnen worden.  SchipholTaxi heeft een digitale gastheer ontwikkeld die een gepersonaliseerde omgeving creëert voor haar klant en haar chauffeurs maken gebruik van een app voor de inroostering, sleutelloos rijden en betalen. Uniek in taxiland! SchipholTaxi zet zich ook maatschappelijk in en is daarom o.a. hoofdsponsor van The Other Network. Door het werk van TON te ondersteunen draagt SchipholTaxi bij aan het creëren van kansen voor multicultureel talent en een evenwichtiger samenleving

 


PREMIUM SPONSORS

 

 

 

 

De Nederlandsche Bank (DNB) is centrale bank, toezichthouder en resolutieautoriteit. DNB zet zich in voor een stabiel financieel stelsel: stabiele prijzen, solide financiële instellingen en een goed werkend betalingsverkeer. In al haar taken geeft DNB invulling aan haar missie: werken aan vertrouwen. DNB maakt zich sterk voor financiële stabiliteit en draagt daarmee bij aan duurzame welvaart in Nederland. Veel werk doet DNB in Europees verband: met de Europese Centrale Bank en de nationale centrale banken en toezichthouders van de eurolanden. Multidisciplinair, in een internationale context. Natuurlijk is DNB sponsor van The Other Businessman-verkiezing. DNB is een organisatie met een grote maatschappelijke verantwoordelijkheid – wát we doen, doet er toe. We willen een diverse organisatie zijn –  een afspiegeling van de samenleving – én open staan voor andere perspectieven. Kortom, een organisatie die midden in de maatschappij staat.

 


TAFELSPONSORS

 

 

 

 

 

Jeffcommerce is a Just Easy Forecasting Fulfillment (J.E.F.F.)  software solution which enables B2B distributors and brands to sell any consumer product to any etailer. Our mission is to simplify , increase and manage B2B sales to the world’s leading E-commerce retailers. The disciplines of the efficient pricing theory applied to data science, Business Intelligence and big data, helps to manage, select, price, promote an infinite number of products. Which results in growth of revenue and margin.

 

 

 

Bilal Chicken, dochteronderneming van de Bilal Group, is in 1989 in Nederland opgericht. Bilal Chicken heeft op het gebied van gevogelte-producten niet alleen in Nederland, maar in heel Europa een vooraanstaande positie. Bilal Chicken, specialist in de verwerking en productie van de gevogelte-producten, houdt de volledige productie binnen haar eigen organisatie, waarbij rekening wordt gehouden met de “halal” principes en waarbij de hoge normen op het gebied van hygiëne en kwaliteit in acht worden gehouden. Om de voedselveiligheid op het allerhoogste niveau te kunnen waarborgen wordt samengewerkt met laboratoria. Bilal Chicken garandeert de consument kwalitatief hoogwaardige producten door voortdurende vernieuwingen in het productieproces. “Dankzij ons systeem van traceability kunnen de gevogelte-producten vanaf de broederij tot aan het uiteindelijke verkooppunt worden gevolgd. Onze gevogelte-producten worden via ons koelwagenpark dagvers geleverd aan onze klanten.”

 

 

 

 

Leren, werken en leven in Amsterdam zijn bij de HvA op een vanzelfsprekende manier met elkaar verbonden. De HvA is een grootstedelijke hogeschool waar studenten, docenten en onderzoekers vanuit verschillende invalshoeken en disciplines samenwerken met elkaar en met bedrijven, organisaties en (kennis)instellingen.

 

 

Otib’s missie: alle vakmensen in de technische installatiebranche in staat stellen om hun talent optimaal te ontwikkelen en in te zetten voor een toekomstbestendige leefomgeving. En iedereen is een vakmens, technisch en niet technisch. We werken aan een branche, waarin iedereen welkom is en een afspiegeling van de maatschappij vormt.

 

 

De NVWA is onderdeel van het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit. De NVWA bewaakt de gezondheid van dieren en planten, het dierenwelzijn en de veiligheid van voedsel en consumentenproducten en handhaaft de natuurwetgeving. De NVWA levert door haar toezicht een bijdrage aan maatschappelijke doelstellingen op het gebied van voedselveiligheid, dier- en plantgezondheid, productveiligheid en eerlijkheid in de handel. Wij streven ernaar een werkgever te zijn waar iedere medewerker voor wil werken, ongeacht leeftijd, sekse, geaardheid, etnische afkomst of arbeidsbeperking. Werken aan maatschappelijke vraagstukken in divers samengestelde teams maakt ons effectiever en innovatiever en het werk leuker.

 

 

Wij zijn een bank voor jong en oud, arm en rijk, voor zzp’ers, mkb’ers, Grootbedrijf & Instellingen en Corporate Clients. Wij willen deze mensen en bedrijven in staat stellen hun eigen ideeën voor een betere toekomst te realiseren, hoe groot of klein deze ook zijn.