Red Data is een ondernemende en betrouwbare organisatie met een missie: “Het ontzorgen en inspireren van organisaties om hun succes te vergroten”.

Hierbij is het tot stand brengen van langdurige relaties essentieel: met onze klanten, partners en onze mensen in dienst. Dit realiseren wij door vertrouwen op te bouwen en continu te investeren in mensen, technologieën en partnerships.

Onze gedreven, ervaren en gecertificeerde professionals geven hier dagelijks inhoud aan. Zij  tonen eigenaarschap, zijn communicatief vaardig en voelen zich betrokken bij de organisatie. Door deze instelling hebben wij opdrachten en projecten succesvol afgerond en heeft Red Data mooie, uitdagende opdrachten en projecten in portefeuille.

Onze visie

Wij geloven in het creëren van een informatieplatform voor klanten en medewerkers. Met de inzet van onze oplossingen en kennis willen we dan ook het gebruik en de creatie van informatie stimuleren. Dit doen we door het optimaal inzetten van de aanwezige ICT-capaciteit en de nadruk te leggen op gebruikersinteractie en businessanalyse. Business ownership van ICT en het centraal stellen van de toepassing zijn hierbij de sleutels tot succes. Zowel voor het efficiënt organiseren van beheervraagstukken als voor het realiseren van nieuwe projecten en innovatie.

Kernwaarden

Hoe werken we bij Red Data? We hebben vijf kernwaarden geformuleerd die ons scherp en alert houden. Zo gaan we met elkaar om, intern en met onze relaties. Onze kernwaarden zijn:

  • We tonen eigenaarschap;
  • We zijn in balans;
  • We hebben passie voor ons vak;
  • We ontwikkelen onze kennis en ervaring;
  • We delen innovaties.

Portfolio

Onze kerncompetenties bestaan uit: Data Management, Business Intelligence en Sourcing. Met de inzet van onze producten, oplossingen en consultancy leveren we onze klanten een concrete bijdrage aan het informatielandschap en het realiseren van hun doelstellingen. Onze mensen worden ingezet bij het uitvoeren van projecten en het uitvoeren van opdrachten op detacheringsbasis. Typische rollen die we vanuit Red Data vervullen zijn die van Auditor, Projectleider, Business Consultant, Business Intelligence Consultant, Datamigratiespecialist en Datawarehouse Consultant.

Onze kerncompetenties ontwikkelen we naast het uitvoeren van opdrachten door het actief delen van innovaties met onze klanten. De (geautomatiseerde) Datawasstraat en SoDa (sentimentanalysetool) zijn hier een voorbeeld van. Op deze manier hebben onze klanten optimaal profijt van de beschikbare technologische mogelijkheden.

http://www.reddata.nl