StarApple heeft zich sinds haar oprichting in 2008 zeer snel ontwikkeld tot een gevestigd werving en selectie bureau. Wij zijn gericht op het werven en selecteren van uiterst specifieke ICT specialisten voor een zeer uiteenlopende groep bedrijven en het verzorgen van een ‘volgende stap’ in de carrière van kandidaten die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging.

De oorsprong van StarApple ligt bij Microsoft .NET development (C# / VB.NET / ASP.NET), al zeer snel uitgebreid met PHP en Java disciplines. Vanwege vraag vanuit onze opdrachtgevers naar een ‘one-stop-shop’ is er voor gekozen om naast software ontwikkeling ook beheer en testing specialisten aan een nieuwe uitdaging te helpen. Gezien het feit dat beheer, testing en data warehousing zeer complementair zijn aan development is het een logische horizon verbreding.

De meest recente uitbreiding binnen StarApple haar dienstverlening is op het gebied van data warehousing (Oracle en SQL dba), BI, ERP en CRM (Microsoft Dynamics, SAP en overige ERP en CRM paketten). StarApple is sinds haar start zeer gedreven en persoonlijk aanwezig op de Nederlandse ICT markt. Dankzij een groep van enthousiaste, zeer gespecialiseerd opgeleide en vooral service gerichte consultants die ieder een eigen regio en expertise focus hebben zijn er reeds meer dan 900 specialisten en bedrijven succesvol met elkaar verbonden.

http://www.starapple.nl