Stephano Bel

Stephano Bel is geboren in Nederland, heeft Surinaamse ouders en groeide op in Utrecht. Hij studeerde Marketing Management aan de Hogeschool van Utrecht, Business Administration aan de Nottingham Trent University (in Engeland) en Audio Engineering aan de SAE (School of Audio Engineering).

Hij begon zijn carrière in 2000 als Accountmanager binnendienst bij IBM. In 2004 maakte hij binnen de organisatie de overstap naar HR waar hij heeft gewerkt als Student Program Manager en Benelux Workforce Management Leader. Sinds 2010 is hij binnen IBM werkzaam als Recruitment Manager voor de Benelux. Als recruitment manager geeft hij leiding aan een recruitment team (maximaal 15 personen). Met zijn team is hij verantwoordelijk voor het werven van stagiaires, afstudeerders, ervaren professionals en executive kandidaten voor alle business units binnen IBM Benelux. Verder omvatten zijn taken naast stakeholder management en marketing ook het managen van recruitment projecten voor IBM Europa op het gebied van werving strategieën en recruitment operations.

Sinds augustus 2013 is hij ook verantwoordelijk voor het Culturele Diversiteitsnetwerk van IBM Nederland. Zijn taken omvatten het ontwikkelen en implementeren van programma’s en activiteiten om medewerkers bewust te maken van de culturele diversiteit binnen IBM en het onder de aandacht brengen van de verschillende tools en processen die de organisatie beschikbaar heeft om diversiteit en inclusiviteit te bevorderen.

Reacties

reacties

Deel dit!