Steven Martina

 

Stene Martina is Chief Executive Officer bij The Greenery sinds februari 2016, waar The Greenery in het licht van de Sustainable Development Goals van de VN een ambitieuze visie heeft om bij te dragen aan een gezondere samenleving door op een duurzame en digitale manier verse groenten en fruit toegankelijk en betaalbaar voor iedereen te maken.

The Greenery is een internationaal erkend marketing-, verkoop- en distributiebedrijf van groenten en fruit gevestigd in Nederland met een jaarlijkse omzet van 1 miljard euro. De Nederlandse coöperatie Coforta met zijn 400 lid-telers is de enige eigenaar van The Greenery.

Steven heeft sinds 2004 in verschillende managementfuncties bij The Greenery gewerkt. Hij trad op als Commercieel Directeur voordat dit van binnenuit gegroeide talent op 39-jarige leeftijd tot CEO werd benoemd.

Een commercieel onderlegde en gedreven CEO met een bewezen staat van dienst in algemeen, commercieel en strategisch management, bedrijfsontwikkeling, duurzaamheid, transformatie, marketing, innovatie in B2B, B2C en coöperaties. Een ervaren en betrokken internationaal commissaris met oog voor digitale trends. Sociaal betrokken en persoonlijk vastbesloten om bij te dragen aan het oplossen van sociale problemen.

Onder zijn leiding zullen het managementteam en de medewerkers van The Greenery voortbouwen op de strategie “Growing Together 2022” en blijven streven naar toegevoegde waarde door innovatie en digitalisering in de hele keten door de klant centraal te stellen.

Reacties

reacties

Deel dit!