Ugur Özcan

Ugur Özcan is geboren in 1977 en is op dit moment CEO bij de Rabobank Almere. Hij studeerde Business Administration aan de Freie Universität in Berlijn en Finance/Economie aan de Universiteit van Amsterdam. In 2016 is hij geselecteerd als Goudhaantje (De Goudhaantjes-100 is een lijst met Nederlands managementtalent die Management Team ieder jaar samenstelt ).

Sinds oktober 2016 is hij directievoorzitter van Rabobank Almere, een voor de bank belangrijke en omvangrijke regio. Özcan heeft carrière gemaakt bij diverse lokale en regionale Rabo’s: CFO in Albasserwaard en Schagen, Bestuursvoorzitter Rabobank Flevoland, CEO in Schagen en de Kop van Noord-Holland, CFO in Alkmaar en is vervolgens toegetreden tot het algemene directieteam van het hoofdkantoor in Utrecht.

Voor zijn Rabobank-periode heeft Özcan in diverse sectoren gewerkt. Gestart op de inkoopafdeling van Siemens, geeft hij tijdelijk les op de Universiteit van Amsterdam, waarna hij drie jaar directeur strategie en operatie is geweest bij de Duitse pharmaceut Rotiopharm. Na een periode voor publieke organisaties te hebben gewerkt (divisiedirecteur gemeente Amsterdam, raad van bestuur stadsdeel Amsterdam-Noord), is de finance wereld een talent rijker.

Reacties

reacties

Deel dit!