Een unieke verkiezing van hoog niveau

 

Culturele diversiteit zorgt voor meer creativiteit, dynamiek en energie en uiteindelijk betere resultaten. In Nederland zijn er veel gekleurde professionals die hoge functies bekleden in het bedrijfsleven en de politiek maar ze zijn veelal niet zichtbaar en schaars vertegenwoordigd in de traditionele corporale netwerken. Met The Other Businessman verkiezing wilt The Other Network ondernemers en managers in de top van het Nederlandse bedrijfsleven verenigen, zichtbaar maken en de kans bieden om hun succesverhaal te delen en jongere generaties te inspireren.

The Other Businessman verkiezing vindt jaarlijks plaats en bestaat uit twee categorieën: ‘de beste multiculturele ondernemer’ en ‘de beste multiculturele manager’. In totaal drie managers en drie ondernemers met verschillende culturele achtergronden presenteren zich tijdens een prestigieuze gala-avond in Hotel Huis ter Duin in Noordwijk “live” aan het publiek, waarna zij door een deskundige jury en het aanwezige publiek beoordeeld zullen worden.

Het publiek kan voorafgaand aan de verkiezing stemmen via het internet op de favoriete kandidaat per categorie. Deze stem wordt toegevoegd aan de individuele stemmen van de juryleden onder leiding van juryvoorzitter en de live publieksstemmen van de avond zelf. De uiteindelijke uitkomst kan nog de hele avond beïnvloed worden, wat het evenement tot aan de laatste minuut spannend houdt. Aan het eind van een gevarieerd evenement met optredens en een driegangen menu, zijn ze dan gekozen; The Other Businessman en The Other Manager van het jaar!

Een titel die als een opstapje naar vele mooie momenten en nuttige contacten kan worden beschouwd. De winnaars kunnen en mogen zich vervolgens een jaar inzetten als ambassadeur van The Other Network. Een bijzondere en op vele vlakken een voorbeeldfunctie waarmee ook andere multiculturele professionals en vooral ook jongeren een positieve boodschap meekrijgen en een spiegel wordt voorgehouden.

De ideale kandidaat is succesvol in zijn vak, onderscheidend, ambitieus, charismatisch en welbespraakt. Ken jij een manager of ondernemer die je hierin herkent? Nomineer hem dan nu voor de verkiezing van 2021!