Een unieke club succesvolle professionals

The Other Network (TON) is in 2005 opgericht als platform voor succesvolle multiculturele ondernemers aangezien de zichtbaarheid van deze groep ondernemers in het Nederlandse zakenleven minimaal was. The Other Network was hiermee de eerste businessclub die een platform bood voor deze doelgroep en daarmee op deze manier de kracht van diversiteit toonde aan de Nederlandse samenleving.

De afgelopen tien jaar is The Other Network uitgegroeid tot een gevarieerde club professionals. Een maatschappelijk initiatief gegoten in de structuur van een businessclub waar iedereen zich welkom voelt ongeacht afkomst, religie of kleur. Een platform dat professionals uitdaagt om het beste uit zichzelf te halen. Een plek waar mooie samenwerkingen tot stand komen en waar talent erkend en herkend wordt. Maar bovenal,  een netwerk dat een realistische afspiegeling is van de maatschappij, een meltingpot van alle etniciteiten, dat als basis kan dienen om culturele diversiteit door te vertalen naar de top in het bedrijfsleven, de politiek en media. Onze leden zijn wereldburgers die samen willen werken, van elkaar willen leren en zelf als rolmodel jong talent op weg willen helpen.  De club organiseert netwerkbijeenkomsten, exclusieve dinners en de verkiezing van The Other Businessman. De bijeenkomsten staan bekend om hun Caribische hartelijkheid en Nederlandse efficiëntie.

Lid worden
Wil jij toegang tot een cultureel divers netwerk met beslissers uit het bedrijfsleven, prominenten uit de politiek en maatschappelijke bestuurders? Word dan lid! Het lidmaatschap bied je:

  • Gelegenheid tot netwerken en het genereren van business.
  • Gratis toegang tot alle netwerkbijeenkomsten.
  • Een gratis kaart voor de The Other Businessman verkiezing.
  • Mogelijkheid tot introduceren bij interessante prospects.
  • Toegang tot exclusieve bijeenkomsten waaronder de Amsterdamse Haringpartij en andere interessante zakelijk en maatschappelijke meetings.

Ben jij geïnteresseerd? Kom dan naar een meeting om kennis te maken met onze leden, te netwerken en business te genereren.

Voor meer informatie over The Other Network ga naar www.theothernetwork.nl