“Kennis is belangrijk, maar kennissen zijn vaak nog veel belangrijker!”

De bijeenkomsten van The Other Network staan in het teken van netwerken. Vijf keer per jaar netwerken in een gezellige en  informele sfeer; onze werkwijze is er op gericht om (multiculturele) leden van The Other Network op een kwalitatieve manier met elkaar in contact te brengen. Tijdens elke bijeenkomst wordt een zakelijk thema met maatschappelijke accenten behandeld.

Tijd
Elke bijeenkomst vindt plaats van 18.00 uur tot 22.30 uur

Programma
Tijdens elke bijeenkomst zulle  twee  toonaansprekende sprekers een inspirerende toespraak houden. De rest  van de avond staat in het teken van netwerken tijdens een diner.

De locatie
De locatie wordt voor elke bijeenkomst zorgvuldig uitgekozen en beschikt altijd over een goede bereikbaarheid en voldoende parkeergelegenheid. De catering  sluit aan op het multiculturele karakter van de bijeenkomsten, waarbij rekening wordt gehouden met de voorkeur voor Halal producten.

Gratis toegang voor leden
Als lid heb je gratis toegang tot de bijeenkomsten. Daarnaast mogen leden eenmalig gratis een introducé meenemen.

Als niet-lid kennismaken met de bijeenkomsten?
Ter kennismaking met het netwerk en de bijeenkomsten van The Other Network stellen wij niet-leden in de gelegenheid om twee keer een bijeenkomst bij te wonen. De kosten zijn €40,- per bijeenkomst. Na aanmelding zal je per e-mail een factuur ontvangen. Deze moet worden voldaan voor aanvang van de bijeenkomst.

Klik hier voor het programma van de volgende netwerkbijeenkomst op 20 juni 2012