Vitis Investments BV is een organisatie gericht op duurzame investering en handel. De primaire focus ligt op agricultural producten met name op het gebied van “recycling of waste materials”, welk worden bewerkt en hergebruikt voor o.a. de energie-waarde(s). De producten komen van origine uit diverse landen waaronder landen rondom de middellandse zee, Afrika, Zuid Amerika en de Filippijnen.

De filosofie van Vitis Investements is dat “groei” lokaal invulling gegeven dient te worden, er word dan ook intensief samengewerkt met lokale overheden, lokale ondernemers en personeel word ook lokaal geworven. De eindproducten worden zowel nationaal (landen van herkomst) als internationaal aangeboden.

Maatschappelijk Veranwoord Ondernemen is een van onze kernwaarden, net als duurzame bedrijfsvoering en groei, Vitis Investments is dan ook aangesloten bij MVO Nederland.

Voor meer informatie over onze projecten en samenwerkingsmogelijkheden kunt u contact opnemen met Tristan Wesenhagen direct bereikbaar op: 0612 667 663 of Yakup Erbilir direct bereikbaar op: 0646 160 886

http://www.vitisinvestments.com/