Winnaar The Other Businessman 2014

riad-300x287Riad Farhat

Riad Farhat heeft na zijn VWO Hogere Hotelschool gestudeerd in Den Haag. Na zijn studie kriebelde het ondernemersbloed en is hij met partners Jason Berg en Piet van der Graaf een aantal Horecazaken begonnen in Amsterdam Oost.

Winnaar The Other Manager 2014

IMG_0968Radjesh Manna

Radjesh is geboren in Suriname en in 1975 na de onafhankelijkheid met zijn ouders naar Nederland verhuisd. Zoals velen van de Hindoestanen uit die groep terechtgekomen zijn in de mindere buurten in Den Haag. Met trots kijkt hij  nu naar die groep en de plek die zij als groep hebben weten te verwerven in de afgelopen 40 jaar.

[ult_buttons btn_title=”Meer over Riad” btn_link=”url:http%3A%2F%2Fwww.theotherbusinessman.nl%2Friad-farhat%2F||” btn_align=”ubtn-center” btn_size=”ubtn-block” btn_width=”80″ btn_height=”25″ btn_padding_left=”30″ btn_padding_top=”25″ btn_title_color=”#ffffff” btn_bg_color=”#b19b5d” btn_hover=”ubtn-no-hover-bg” btn_anim_effect=”none” icon_size=”32″ btn_icon_pos=”ubtn-sep-icon-at-left” btn_border_size=”1″ btn_radius=”3″ btn_shadow_size=”5″ tooltip_pos=”left” btn_font_size=”18″]
[ult_buttons btn_title=”Meer over Radjesh” btn_link=”url:http%3A%2F%2Fwww.theotherbusinessman.nl%2Fradjesh-manna%2F||” btn_align=”ubtn-center” btn_size=”ubtn-block” btn_width=”80″ btn_height=”25″ btn_padding_left=”30″ btn_padding_top=”25″ btn_title_color=”#ffffff” btn_bg_color=”#b19b5d” btn_hover=”ubtn-no-hover-bg” btn_anim_effect=”none” icon_size=”32″ btn_icon_pos=”ubtn-sep-icon-at-left” btn_border_size=”1″ btn_radius=”3″ btn_shadow_size=”5″ tooltip_pos=”left” btn_font_size=”18″]

Nieuwe website

The Other Businessman is Global People Awards geworden. We verwelkomen je nog steeds graag op deze inspirerende gala-avond. Op onze nieuwe website kun je alles vinden over de verkiezing, kandidaten nomineren en je aanmelden. Klik hier voor de vernieuwde website.

globalpeople.nl